Skip to Content
Play7 wordt Winter Wonderland in december

Play7 wordt Winter Wonderland in december

De gezelligste kerstsfeer vind je bij Play7

Kerst kan niet vroeg genoeg beginnen dit jaar en daarom maken wij het extra gezellig op Play7.

Buiten is het al koud, maar binnen is het heerlijk warm. De hele maand december kan je genieten van de meest hartverwarmende films met alleen maar blije gezichten en natuurlijk een vleugje romantiek.

Play7 gaat voor een hoop kerstfilms die je volop in de kerstsfeer brengen.

Tel vanaf december af tot kerst met onder andere Twinkle All The Way. Twee alleenstaande ouders dragen een steentje bij aan elkaars projecten. De een organiseert een bruiloft, de ander een VIP-kerstfeest. Terwijl ze aan het werk zijn, groeien ze dichter naar elkaar toe.

Romantiek en humor wisselen elkaar af met films als A Ring For Christmas, Forever Christmas, A Christmas in Royal Fashion, A Wedding for Christmas en Write before Christmas.

Ideaal om naar de eindejaarsfeesten toe te leven.

Vanaf 1 december een hele maand lang kerst op Play7 en GoPlay.

Story image
Story image
Story image
Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play7

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play7
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde