Skip to Content

Nieuwe zender Play7 gaat op 2 april van start met de wegdroomklassieker The Notebook

Play7, dat is thuiskomen en genieten

Net voor de start van het verlengde paasweekend is Vlaanderen een zender rijker, of in het geval van het nieuwe Play7: een zender warmer en gezelliger.  Vanaf vrijdag 2 april kan je bij Play7 thuis komen en de batterijen terug helemaal opladen met programma’s die inspireren, je meevoeren en doen wegdromen.

Bij Play7 is het elke dag en elk uur gewoon genieten: met de interessantste verbouwprogramma's (The Property Brothers, Aussie Property Flippers), nieuwe medische reality (Emergency, One born every minute), de spannendste waargebeurdeverhalen (Spoorloos, In het spoor van de dader) en dagelijkse afleveringen van de leukste ziekenhuisseries (The night shift, Grey's Anatomy) brengt Play7 de meest opmerkelijke en ontroerende verhalen van de kleine gelukjes tot de grootste drama's, van een lach tot een traan.

Play7 doet ook elke weekavond wegdromen met de leukste, warmste en meest romantische films in prime time. In april brengt Play7 met 'Lentekriebels' elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond feelgood films als The Perfect Bride, Then Came you en Ms Matched.

Sinds jaar en dag is Play4 verdraaid verrassend als familiezender, terwijl Play5 de afgelopen jaren uitgroeide tot een onstuimige zender: soms gedurfd, maar altijd fun en relativerend. Play5 is een zender met lef, die met zijn spannende fictie, guilty pleasures en open blijk op de wereld niemand onberoerd laat.  Play6 brengt al meer dan vier jaar erg succesvol de klok rond Amerikaanse films en series. En binnenkort is er dus Play7, de zender met de mooiste binnen- en buitenlandse verhalen. Met reality die inspireert, human interest die je meevoert en films die je doen wegdromen zorgt Play7 voor een nieuwe, gezellige, warme en huiselijke zender. 

Story image
Sophie Verheyen Junior Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play7

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play7
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde